Compania noastră

House of Cars este o firmă ce se ocupă cu achiziții și consultanță în domeniul auto și își are sediul în Cluj-Napoca.

Lucrăm împreună cu clienții noștri și le oferim servicii personalizate ca aceștia să găsească exact ceea ce și-au propus. Din acest motiv lista noastră de servicii este în continuă dezvoltare, cuprinzând servicii de la căutare mașini la opțiuni de finanțare atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Cerere ofertă

Indiferent de cerințele dumneavoastră noi vă putem ajuta să gasiți mașina potrivită. În baza informațiilor pe care ni le furnizați începem să căutăm cea mai potrivită mașină pentru dumneavoastră sau pentru compania dumneavoastră.

Leasing

Oferim opțiuni de leasing prin partenerul nostru atât pentru autoturismele noi, cât și pentru cele second-hand. Acest lucru facilitează accesul dvs. sau al companiei dvs. la autoturismul / autoturismele de care aveți nevoie.

Mașini noi

Deși am început ca o reprezentanță de mașini second-hand, oferim acum posibilitatea de a achiziționa, prin serviciile noastre de leasing, mașini noi.

Mașini Second-Hand

Principalul nostru obiectiv este să găsim cea mai potrivită/ cele mia potrivite mașini second-hand de pe piață pentru dvs. Ne dorim să obțineți cea mai bună ofertă pentru modelul și specificațiile pe care le-ați solicitat. Vă putem livra acest lucru prin achiziție directă sau cu ajutorul programului nostru de leasing.

Vrei să afli mai multe 

Știi ce mașină vrei?