House of Cars este o firmă ce se ocupă cu achiziții și consultanță în domeniul auto și își are sediul în Cluj-Napoca.  

Lucrăm împreună cu clienții noștri și le oferim servicii personalizate ca aceștia să găsească exact ceea ce și-au propus. Din acest motiv lista noastră de servicii este în continuă dezvoltare, cuprinzând servicii de la căutare mașini la opțiuni de finanțare atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Care este scopul nostru? E simplu: dorim să creem relații de lungă durată prin a avea cei mai fericiti clienti!

 

Deocamdată suntem o firmă mică cu o echipă formata din două persoane:

Mașinile sunt pasiunea mea! Încă de la vârsta de 5 ani am fost complet obsedat de ele, având o dorință aprinsă să le aflu numele și să descopăr cât mai multe despre ele. La scurt timp după părinții mei m-au introdus revistelor auto…Obsesia prinde aripi! Ceva mai târziu apare o nouă pasiune și anume pasiunea antreprenoriatului.

A durat ceva până am făcut legătura și am îmbinat cele doua pasiuni în ceea ce acum vă prezentăm ca și House of Cars Dealer SRL. Prin HOC vrem să ajungem unul dintre jucătorii de top de pe piața auto din România.

După mulți ani în sectorul de remarketing autovehicule, am decis să duc lucrurile la un alt nivel: House of Cars Dealer SRL. Prin această companie doresc să aduc pe piețele românești și europene o modalitate mai bună de operare zilnică, o modalitate prin care clientul primește toate informațiile disponibile, în care transparența nu este o zonă de compromis și clientul își păstrează controlul de la începutul colaborarii până la sfârșit.

Principiile nostre sunt cele mai important pentru noi la House of Cars Dealer SRL. Indiferent cât de grea vi se pare alegerea, daca sunteti indecis sau aveti un buget limitat, vom găsi o soluție pentru cerințele dvs.

Vrei să afli mai multe 

Știi ce mașină vrei?