Flotă

Vrei o flotă mixta, cu mașini diferite?

Pentru întreprinderile mici și mijlocii oferim posibilitatea achiziționării de flote auto prin intermediul serviciilor noastre de leasing. Acestea pot fi mașini second-hand (ex: pentru companii mai mici) sau mașini noi, ele pot fi aceleași mașini (marcă, modelul, tip) sau câte o mașină diferită pentru fiecare angajat. Ca și în cazul tuturor serviciilor noastre, acesta este un serviciu personalizat, așa că așteptăm solicitările dumneavoastră.

Cerere ofertă

Indiferent de cerințele dumneavoastră noi vă putem ajuta să gasiți mașina potrivită. În baza informațiilor pe care ni le furnizați începem să căutăm cea mai potrivită mașină pentru dumneavoastră sau pentru compania dumneavoastră.

Leasing

Oferim opțiuni de leasing prin partenerul nostru atât pentru autoturismele noi, cât și pentru cele second-hand. Acest lucru facilitează accesul dvs. sau al companiei dvs. la autoturismul / autoturismele de care aveți nevoie. Cu ajutorul acestui serviciu puteți utiliza banii disponibili pentru a oferi un avans în achiziția dvs., permițându-vă să alegeți un model mai nou sau chiar o mașină nouă, după caz.

Service

Dorim să deschid propriul nostru service în anii ce urmează dar pentru moment vă putem face câteva recomandări către partenerii noștri, în funcție de marca aleasă.

B2B

Alturi de serviciile de mai sus oferim și servicii de consultanță pentru întreprinderi. Dacă sunteți o companie care vinde autoturisme de second-hand, un Autohaus sau orice alt fel de afacere care vinde sau intermediază achiziții auto și doriți să accesați oricare dintre serviciile de mai sus, vă rugăm să ne contactați.

Mașini noi

Deși am început ca o reprezentanță de mașini second-hand, oferim acum posibilitatea de a achiziționa, prin serviciile noastre de leasing, mașini noi.

Mașini second-hand

Principalul nostru obiectiv este să găsim cea mai potrivită/ cele mia potrivite mașini second-hand de pe piață pentru dvs. Ne dorim să obțineți cea mai bună ofertă pentru modelul și specificațiile pe care le-ați solicitat. Vă putem livra acest lucru prin achiziție directă sau cu ajutorul programului nostru de leasing.

Epave

Pentru cei cărora le place să repare sau preferă ceva lovit la un preț mai scăzut oferim și posibilitatea de achiziție epave. Nu există opțiunea de leasing pentru acest serviciu.

Piese auto

Oferim opțiunea achiziționării de piese auto, fie OEM, fie original de la producător. Aceste servicii sunt destinate comenzilor mari în vrac sau clienților noștri actuali.

Vrei să afli mai multe 

Știi ce mașină vrei?